ÁTJELENTKEZÉS

Elégedetlen vagy jelenlegi autósiskoláddal? Tanulj nálunk vezetni!

Az utóbbi időben sok olyan gépjárművezető tanulóval találkoztunk, akik elégedetlenek voltak előző autósiskolájukkal. Legtöbbször arra volt panasz, hogy a gépjárművezető oktatás színvonala, illetve az oktatók szakmai-pedagógiai felkészültsége nem volt megfelelő.

Szintén sokszor említik átjelentkező gépjárművezető tanulóink, hogy rendkívül lassan vagy sehogy sem sikerül a kötelező gyakorlati képzés 580 km menettávolságát teljesíteni. Az ő számukra dolgoztuk ki gépjárművezető tanuló átjelentkezési programunkat, melyben korrekt árak mellett tapasztalt szakoktatókkal folytathatják a vezetni tanulást.

Ha van olyan ismerősöd, barátod, akit ez a probléma érint és szeretné a képzést másik autósiskolában folytatni, bátran szólj neki, forduljon hozzánk bizalommal!

Gépjárművezető oktatási díjaink:

Tennivalók az átjelentkezéshez

  • ingyenes vezetési próbaórát biztosítunk számodra annak érdekében, hogy föl tudjuk mérni a tudásszintedet, és megbeszélhessük a további tennivalókat
  • a jelenlegi autósiskoládtól be kell szerezned a képzési igazolást, melyet a jelenlegi autósiskolád a kölcsönös elszámolás után 3 munkanapon belül köteles kiadni
  • a továbbiakat mi intézzük!